MuSaDeNLe çIkIyOrUm hAyTıNdAn GrŞrÜz…
ßiqn bni qörmek istersen,ßulamiycaqın bi yerdeyim…
ßir sen-ßir ßen bir de TURKCELL:P
Sevenim oLmadı giç doqru düzqün…
BeNi bÖyLe bIrAkIp GeCeLeRcE AğLtIp eSiR EtMeK KaRaNlIĞa sUç dEiL mi...:
Sevgililer gününde beyaz bir güvercin yolluyorum sana; kanatlarında mutluluk, yüreğinde sevgi ve sadakat, kar beyaz tüylerinde umut ve gagasında iyi geceler öpücüğü, yanağını uzat. Yüreğin kadar yanındaıym.
Kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy; ben hep ordaıym!
Sen sevmesini bilmeyen aşk için hiç deqmeyen birisin…
Güzel bi hayali gerçek sanmıştm…:8
Unutma ki şunu zalim…!son qülen ii güLecek
Aşkından karşılık beklemek suçmuş
Şu vefasız dünyada neler yokmuş
Senin beni sevmeye niyetin yokmuş.
Seni sevdiğim için ÖZÜR DİLERİM…
Sen… her zil çaldığında omudur diye kapıyı açtın mı? Bunları sen yaşamadın… sen bilemezsin..
Senin umutların ve hayallerin hiç başlamadan bittimi?
Sen hiç kaderine küstün mü?
Ben kaybettim sen kazanıyorsun diye…
KraL `ın Yanında KraLiçe OLmak VarkeN , Sen SoytaRı`nın Yanında maSkara OLmayı Seçtin ! . .
Suçluları affetmek, Suçsuzlara verilen en büyük cezadır..."
Bu yazilari okuyorsan hala yasiyosun demektir, ama ben senin yasamani istemiyorum...!
Cok yardim severimdir, her türlü yardimi kabul ederim...
Bilirmisin kaç kere seni düsünüp senin için içtim serefine degil serefsizligine içtim serefsiz!
Simarik kizda vefa aramak, Zehirde sifa aramaya benzer
Güzel kiz insani mutlu eder. kötü kiz ise filozof eder.
Yollar durusuma kizlar gülüsüme hasta
Bu güzellik, bu zeka, bu akil, hele su anlam dolu gözlerin büyüsü Allah bütün guzellikleri bir yerde toplamis. Neyse kendimden çok bahsettim senden naber?
SeNi SeViYoRuM, SaNa TaPiYoRuM.. SaKiN iNaNMa CuNKU atiYoRuM !!!
denize bakiyom seni goruyom,gokyuzune bakiyom seni goruyom,yildizlara baktim seni gordum.... Allah kahretsin cekilsene lan okuz
Aşk bir kadının yaşa****ın tüm öyküsü erkeğin ise yalnızca bir serüvenidir...
Aşk bir turşu suyudur. İçmeyenin ağzı sulanır içenin de midesi bulanır
Nefessiz zordayım zamansız bir mekanda Çıkmaz bir yoldayım, amansız isyanda
Ölümsüz Dünyada... Ecel Ol AL BENİ... Nefessiz Zordayim... Zamansız Bir Mekanda... Çıkmaz Bir Yoldayim... Amansız İsyanda... Ecelim OL BENİM..
HayaT ßir EMANETSE ßırAKTIGIN YERDEYİZ HayaT ßir OYUNSA KRALİNİ OYNARİZ HayaT SevMEKSE ÖLÜMÜNE SEVERİZ
Sevene SevdaLıyız Gidene Hep AğLarız Alsalarda Bu Canımızı Biz SeveRsek UnutMayız
Bizi Eskiler Tanır, Yéniler ôrnek alir, Tanımayanlar ise İbret Alır..
ßëñ Sëñî øñLar gîßî UcuZ ßar Kô$ëLërîñDëkî HësaPLarDa DëgîL,Yûcë ßîr DaVañIñ OrtasIñDa DîMDîk A¥akta ßuLDuM Rëîs.ßakI$LarIñ DëLîP Gë¢ërkëñ NaMërtLîgî,YûrûDûñ tøZLu ¥øLLarDa VaZgë¢MëDîñ GôrDûM Rëîs.KuruLurkëñ TuZakLar ArD ArDa VururLarkëñ Sëñî,GôZûñû ßîLë KIrPMaDIñ,gûLDûñ Gë¢tîñ Rëîs..
Biraz Kül, Biraz Duman, o benim işte.
Søn NêfêSîm Sêndê KâLmî$ ôLêmîÿørûm.
KâLbîmê qômdûm kêfênsîz ôLûLêrîmî..
Dûnÿâ dûrmâdîk¢â, Kîÿâmêt køpmâdîk¢â EsrAr
Konuşacaksan öyLe Bir KonuşKi , Inanayım . AqLatacaksan öyLe Bir aqLatKi , Susmayayım . Gideceksen öyLe Bir GitKi , öLümüne Unutayım ; Ama Seveceksen öyLe Bir SevKi , KonuşsanDa , GitsenDe , AqLatsanDa Seni Yüreqimde Yaşatayım..!
Simarik kizda vefa aramak, Zehirde sifa aramaya benzer
Güzel kiz insani mutlu eder. kötü kiz ise filozof eder.
Yollar durusuma kizlar gülüsüme hasta
Bu güzellik, bu zeka, bu akil, hele su anlam dolu gözlerin büyüsü Allah bütün guzellikleri bir yerde toplamis. Neyse kendimden çok bahsettim senden naber?
SeNi SeViYoRuM, SaNa TaPiYoRuM.. SaKiN iNaNMa CuNKU atiYoRuM !!!
denize bakiyom seni goruyom,gokyuzune bakiyom seni goruyom,yildizlara baktim seni gordum.... Allah kahretsin cekilsene lan okuz
ßu aLémDé KraLda TaniMam.... KURAL'da
Dün üstünde yürüdüğüm çimenler, bu gün üzerimde yeşeriyor.!
ßenLe Ya$aDıkLaRıNı uNut, Ya$aMaDıkLaRıNı DüŞün....!
'AL£mIn kRaLı ßIzIz D£Dik KraL mIyIz? KRALIZ. RaCoNu bIz k£sIyoRuz D£dIk K£sIyoRmuyuz? K£SIYORUZ. rAcon sAnALdA kIzA a$ıK oLmAmAk, kAnkA`ya yAmuk yApmAmAk!
Halt dein Mund!!!!
Hübsches Baby
Die Leute halten ihr Wort nicht ein
Die Männa sind Lügner
Ich bin Glücklich,weil mein Freund mich liebt
Die Leute sind es nicht wert